Voeding

Bij INTENSIVIVE geloven wij niet in volledige voedingsschema’s op maat en de daarbij horende kant en klare lijstjes van wat je moet gaan halen bij de supermarkt. Wat je feite doet is je probleem outsourcen. Hier regel het maar voor mij! Ik heb hier geen tijd voor!

Graag zien wij bij INTENSIVIVE precies het tegenovergestelde. Het vergroten van je eigen effectiviteit en volledig eigenaarschap te nemen van je eigen problemen, imperfecties of tekortkomingen.

Allereerst door je mindere gewoontes onder ogen te komen en als tweede de wil of intrinsieke motivatie te hebben om er iets aan te willen veranderen.

Wij geloven in overdracht van kennis over voeding, zodat jij zelf verantwoorde, bewuste keuzes kunt gaan maken. Wij geloven in kleine aanpassingen die jou over tijd het gewenste resultaat doen opleveren. Dus geen snel resultaat met het spreekwoordelijke jojo-en tot gevolg, maar kleine aanpassingen over tijd met een blijvend resultaat.

Om te kunnen kiezen voor de gezonde keuzes is het van belang om op de hoogte te zijn van wat nu eigenlijk gezond voor je is. Daarnaast is het belangrijkste om inzicht te krijgen in je eigen gedrag, overtuigingen en aannames. Waarom maak je de keuzes die je maakt? Hoe zorg jij ervoor dat jij de verantwoordelijkheid neemt voor de keuzes die je maakt? En hoe komt het toch, dat we weer zo vaak terug vallen in oude en slechte gewoontes?

Verandering van gedrag is niet makkelijk, maar zeker de moeite waard!