Healthcheck

Naast het actieve element van de business bootcamp zijn wij tevens in te huren voor healthchecks. Omdat het soms goed is om in te zien hoe je er nu eigenlijk voorstaat. Waar de ruimte voor persoonlijke verbetering ligt, en welke stappen er te nemen zijn op weg naar een gezondere levensstijl. Natuurlijk altijd in samenspraak en vanuit eigen regie.

Daarbij zijn de healthchecks tevens een uitgelezen kans voor bedrijven om tot meer inzicht te komen. Waar ligt er binnen het bedrijf op het vlak van vitaliteit nog ruimte ter verbetering?

Mocht er gedurende de één op één gesprekken duidelijke signalen naar buiten komen over het waar en hoe het nog beter kan. Dan zullen wij deze altijd terugkoppelen aan het bedrijf.

Misschien ben je er inmiddels wel achter dat een investering in je werknemers dus naast een nobele investering ook nog eens een slimme investering is!

Ook inmiddels interesse gekregen voor een healthcheck? Mailen kan naar: info@intensivive.nl en laat je voorlichten over de mogelijkheden.