Presentaties en Masterclasses

Op onze locatie aan de Hoornaar 31 wordt er een paar keer per jaar een presentatie gegeven. Om kennis te delen om zo onze leden en geïnteresseerden van de nodige handvatten te voorzien.

Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn terug te vinden in de vitaliteitspiramide en gaat om; excersice, nutrition, rest and recovery, mindset, community and purpose!

Uiteraard duiken we hierbij graag ook de diepte in voor de nodige anatomie, de werking van hormonen, het belang van goede nachtrust, en de effecten van stress.

Wil je nou ook graag deze presentaties bijwonen? Hou dan onze facebook-event kalender in de gaten voor de volgende en opkomende presentatie. Aanmelden is verplicht!

Wij hopen dit in de toekomst ook uit te kunnen breiden voor Masterclasses voor andere trainers, coaches en lifestylespecialisten.

Presentaties op locatie!

Voor onze presentaties werken wij samen met Lonneke van Dasler een inspirerende spreker over geluk & verandering.

Lonneke is een enthousiaste en energieke spreker. Ze combineert humor en inhoud om serieuze onderwerpen luchtig en bespreekbaar te maken. Haar presentatie is interactief en bevat veel voorbeelden en praktische handvatten.

Zij is te boeken voor: spoedcursus geluk, principes van verandering, energie en enthousiasme.

Voor meer informatie over Lonneke als spreker of dagvoorzitter klik je hier:http://www.outofthedas.nl