Coaching

Na het afronden van mijn opleiding tot lifestylecoach zou ik graag het geleerde in praktijk willen brengen. Aangezien coaching vaardigheden nu eenmaal het beste ontwikkelt in de praktijk ben ik bereid dit tegen 50% korting te doen. Een scherpe prijs voor de klant en een goede leerschool voor mij!

Dus kun jij wel wat hulp gebruiken op weg naar een gezondere levensstijl? Maar vindt jij het moeilijk om je voorgenomen doelen te bereiken zoals: afvallen, het volharden in frequent trainen, minder alcohol drinken, gezonder te eten of tijd vrij te maken voor ontspanning. Neem dan contact met mij op voor een afspraak!

Het laatste nieuws!

Kleine op komst!

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten verwachten Luuwke en ik rond 14 februari geboorte van onze dochter. Spannende tijden dus 🙂

Zodra de bevalling begint zal ik uiteraard de nodige afspraken moeten cancellen. Aansluitend aan de bevalling neem ik een week vrij om de skills van het vaderschap onder de knie te krijgen.

Eenieder zal op de hoogte gesteld worden via whatsapp! Small Group abonnementen zullen automatisch met een week worden verlengd. Leden die maandelijks betalen zullen worden gecompenseerd voor de verloren week.

Presentatie: Voeding

Op 21 februari om 20:00 zal er een presentatie gegeven worden in de box over voeding. Wil jij graag een stukje kennis over de invloed van koolhydraten, vetten en eiwitten en hoe je die voor je kan laten werken mis deze GRATIS kennissessie dan niet!

Meld je aub aan via het facebook evenement, zodat ik weet wie er allemaal komen. Geen facebook, stuur mij dan even een appje aub! Bvd!

Proteine repen en sportdrankjes

Dorst of trek na het trainen? Een tikkeltje een hol gevoel na het trainen omdat je alles hebt gegeven? No worries, I got your back!

Vanaf heden zijn er verantwoorde proteine repen in verschillende smaken verkrijgbaar. Tevens zijn er dorstlessende sportdrankjes van AA, waaronder een suikervrije variant.

Tegenwoordig kan dit allemaal op rekening, dus je hoeft ook niet meer met contanten of je pinpas in de weer!

Try out! extra les op de vrijdag

Op de vrijdagavond zal er een extra bokszaktraining gegeven worden van 19:00 tot 20:00 dit ivm de drukte op de maandagavond.

Als deze training goed bezocht wordt dan komt deze voor vast op de agenda. Mocht de opkomst tegen vallen dan kan het wezen dat deze training weer van de agenda wordt gehaald.

Jouw mening telt! Terreinwerk/Bootcamp

Met het oog op het voorjaar en daarbij dus de tijd van het jaar om heerlijk buiten te kunnen trainen ontvang ik graag jullie mening over Terreinwerk/Bootcamp. Vul aub even de korte vragenlijst in en help mij om de trainingen op jullie wensen af te stemmen.

Nieuwe opleiding, nieuwe lessen in de box!

In maart en april ben ik op de zondagen bezig om de eerste module tot yogadocent te behalen. Deze opleiding doe ik zodat ik in de nabije toekomst een extra les kan aanbieden in de box onder de naam: mobiliteitstraining.

Dus iedereen die aan zijn flexibiliteit en mobiliteit wil komen werken, mis dit uur dan niet 😉

Sport als cadeau!

Geef iemand eens een origineel cadeau en geef hem of haar eens een training cadeau met de cadeaukaart van INTENSIVIVE

 • Losse les Small Group €15,-
 • Personal Training van een half uur €25,-
 • Personal Training van een uur €50,-

Daarnaast kan er ook een training aangeboden worden via sportcadeaukaart.nl deze kaarten zijn vanaf april verkrijgbaar bij Albert Heijn, Primera, etos enz. Hierbij zit ik inmiddels reeds aangesloten.

Hoe jij van 2020 jouw beste jaar ooit gaat maken!

Na alle gezelligheid van de afgelopen feestdagen en met het oog op het nieuwe jaar maak je de balans voor jezelf op.

Conclusie: banketstaven, chocoladeletters, oliebollen, glühwein en extra bier en wijn doen niet veel goeds voor je buik en heupomvang. En nu we toch de balans aan het opmaken zijn, misschien is het trainen er de afgelopen maand ook wel iets bij ingeschoten, ofniet?!

Er is dus werk aan de winkel!

Misschien heb je Personal Training of het trainen in een kleine groep al eens eerder overwogen, maar waren er nog enkele bezwaren zoals het kostenplaatje, de beperkte tijdstippen tot trainen of  was er geen opvang voor de kleine mogelijk.

Bij INTENSIVIVE doen wij er dit jaar alles aan om het zo gemakkelijk en laagdrempelig mogelijk te maken.

Zo bieden wij gedurende de maand januari een kennismakingstarief aan. Een uitgelezen kans om te zien wat wij voor jou te bieden hebben.

Daarnaast zijn er meer mogelijkheden tot trainen voor zowel voor Personal Training als Small Group Training.

En heb jij papa of mama dag, dan kan de kleine wat ons betreft gewoon mee. Graag wel even aangeven bij de intake.

Tevens is het eerste half uur intake gratis!

Ruimere openingstijden Vandaar dat wij in januari dan ook voor deze actie open zijn in de weekenden van 07:00 tot 12:00 om zo meer flexibiliteit aan te kunnen bieden m.b.t. het trainen.

Mogelijkheid tot small group Tevens is er op de zaterdag en zondag een mogelijkheid voor small group training.

De gezelligheid en ondersteuning van het trainen in een kleine groep, met de begeleiding van een personal trainer voor het toezien van uitvoering en vorm. Losse les: €15,- actieprijs 12,50

Personal Training Inclusief weeg en meetmomenten in onderling overleg! Altijd een stok achter de deur!

Professionele en resultaatgerichte trainingen op maat, met een no-nonsense en straight forward appraoch.

Kom je nieuw binnen en maak je dus gebruik van deze actie dan betaal jij gedurende Januari geen: €25,- per half uur, maar de actieprijs van €19,95 €50,- per uur, maar de actieprijs van €39,90

Voordeel voor actieve leden Ook onze huidige actieve leden die INTENSIVIVE groot hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is zijn wij natuurlijk niet vergeten.

Breng jij een nieuwe klant aan in Januari, dan ontvang jij éénmalig korting op je maandfactuur t.w.v. 1 uur Personal Training.

Dus wil jij januari 2020 ook goed beginnen dan is dit je kans! Ervaar wat personal of small group training voor jou kan betekenen. Ga samen met ons de strijd aan tegen die overtollige kilo’s en train naar een slanker, fitter en sterker lichaam. Al snel zul je merken dat trainen verder gaat dan alleen fysieke voordelen. Denk aan meer energie, een beter humeur en dus beter gewapend tegen stress.

Ben jij er ook klaar voor om meer uit jezelf te halen?!

Klik dan op de link en laat je gegevens achter! Wij nemen dan spoedig contact met jou op voor een intake!

Hoe je als gedreven en succesvol ondernemer je energielevels verhoogt en meer gedaan krijgt zowel zakelijk als privé!

Leef jij als gedreven ondernemer ook voor je business, en zet jij ook alles op alles om van je bedrijf een daverend succes te maken! Dan is het natuurlijk niet zo verwonderlijk dat je in de weekenden uitgeteld op de bank komt te liggen.

Herken jij je in deze bovenstaande situatie?! Bedenk dan wel dat het zo niet hoeft te wezen!

Natuurlijk is het goed om vol voor je business te gaan, maar ook jij verdient het om energie over te houden om in de weekenden leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie.

Doe jezelf dus niet tekort en investeer in jezelf. Onze aanpak kenmerkt zich door een straight forward no-nonsense approach, waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat om zo ondernemers zo goed mogelijk te kunnen faciliteren op het gebied van trainingstijden. Om die reden zijn wij dan ook vanaf heden open op de zaterdag en zondagochtend.

Door persoonlijke begeleiding, efficiënt en doelgericht te trainen verhoog jij je energielevels en bijkomend tevens je humeur.

Er is mogelijkheid tot trainen, zowel in een kleine groep als individueel. Ook geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het onderstaande contactformulier in voor gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij nemen spoedig contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Aangepaste openingstijden ivm de feestdagen

Kerstavond, 1ste & 2de kerstdag zijn wij gesloten! Vrijdag 27 sta ik voor iedereen klaar die de kerstkilo’s er even af willen trainen.

Maandag 30, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag zijn wij tevens gesloten!

In het nieuwe jaar staan wij fit en uitgerust voor je klaar om van 2020 het beste jaar ooit te maken!

Mvg Frank Meulenbeek

Presentaties in de box!

Tijdens het training geven ligt vooral de focus op een goede houding en uitvoering van de oefeningen met daarnaast het activeren en motiveren om zo meer uit de training te halen. Graag zou ik naast de trainingen ook mijn opgedane kennis willen overbrengen waarvoor ik een 4 tal momenten ingelast heb. Het doel hiervan is om jullie een stukje verder op weg te helpen naar een actievere en gezondere levensstijl

Vandaar dat ik besloten heb om 4 momenten in te lassen om zo de nodige kennis over te dragen. Kennis die jullie hopelijk een stukje verder op weg gaat helpen naar een actievere gezondere levensstijl.

In het nieuwe jaar zullen er vier presentaties gegeven worden over de volgende onderwerpen, Training, Voeding, Rust en Herstel, Mindset and Purpose.

Wat:   4 presentaties ter behoeve van kennisoverdracht
Hoe:   in een informele setting met ruimte voor vragen.
Waar:  Locatie: in de box aan de Hoornaar 31 
Wanneer: Maandag 13 januari 19:00 onderwerp Training
     Maandag 17 februari 20:00 onderwerp Voeding
     Woensdag 18 maart 20:00 Rust & Herstel
     Donderdag 23 april 20:00 Mindset and Purpose 
Wie:   Leden en oud leden (gratis!)
Tijd:  Totaal 1,5 uur presentatie 45min tot 60min
Info:  koffie en thee inbegrepen.
     Verzoek tot feedback!
     Deze presentaties zullen gebruikt worden als proef.
     Om deze uit te rollen voor een breder publiek,
     uw feedback is waardevol voor ons!

Don’t forget to subscribe!

De afgelopen jaren ben ik ontzettend druk bezig geweest om mij zelf zoveel mogelijk als trainer, coach en ondernemer te ontwikkelen.

Dit om zo mijn klanten/cliënten zo goed mogelijk te kunnen bedienen en om mijn positie in de markt hiermee te verbeteren.

Nu merk ik dat veel van de opgedane kennis vaak niet volledig tot zijn recht komt tijdens de uren dat ik training geef. Simpelweg omdat er nou ook eenmaal getraind dient te worden. Maar erg jammer is dit natuurlijk wel!

Om deze reden heb ik besloten om binnenkort een lifestyle seminar te organiseren in de mooiste box van Apeldoorn.

Dus ben jij geïnteresseerd in onderwerpen als: training, voeding, rust en herstel, stressfysiologie, stressreductie, slaap, mindset, hormoonhuishouding en meer. Dan is het enigste dat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de link:https://intensivive.nl/schrijf-je-in/

Wees er snel bij want de ruimte in de box is beperkt!

Droogtrainen!

Heb jij genoeg van dat buikje, lovehandles of dat beetje extra’s op heupen billen?

Doe dan mee met deze (voor leden) GRATIS actie die start in september en eindigt in November!

Wat gaan we doen?

Afscheid nemen van bovengenoemde probleemgebieden.

Voor wie?

Voor iedereen die wel wat aan vetpercentage kwijt wil.

Hoe gaan we dat doen?

Door te berekenen wat je dagelijkse kcal inname zou moeten zijn en hierop een klein tekort creëren.

Door inzicht in je eigen voedingsgewoonte te krijgen.

Door te kijken naar de samenstelling van de macro’s (koolhydraten, eiwitten, vetten)

Door een maandelijks weeg/meet moment om on point te blijven.

Voor en na foto voor zichtbaar resultaat.

Waar?

De metingen en foto’s vinden plaats in de box

Wanneer?

Bij aanvang van de lessen en trainingen is er de mogelijkheid tot wegen. Dit neemt iets tijd in beslag, dus wij vragen bij de groepslessen om geduld en begrip.

Van diegene die gewogen willen worden vragen wij om op tijd te komen, zodat dit zo snel mogelijk kan gebeuren en er zo min mogelijk tijd van de les verloren gaat!

Aanvang begin september, laatste weging eind november.

Succesverhalen worden uiteraard gedeeld via social media, de foto’s alleen na onderling overleg.

Extra aandacht!

Iedereen is natuurlijk volledig verantwoordelijk voor zijn of haar voedingsinname en is hierin volledig vrij in welke mate hij/zij meedoet aan dit programma.

Enkele tips mbt het afvallen

 • Minder calorieën consumeren (negatieve energiebalans is een must).
 • De eiwitinname verhogen (voor een lang verzadigd gevoel en behoud van spiermassa).
 • Verhoog je vezelinname door extra groentes toe te voegen (lage caloriedichtheid, veel vezels dus een lang verzadigd gevoel).
 • Denk aan je micronutriënten  (als je gezond wilt afvallen).
 • Haal geen ongezonde snacks in huis en zorg voor genoeg goede alternatieven.
 • Vermijd of minder met alcohol.
 • Check je agenda en voorkom valkuilen (familie weekenden, feestjes enz).
 • Schakel je support netwerk in! (stel vrienden en familie op de hoogte van je doelen).
 • 1x een setback is niet gelijk het einde, herpak jezelf en bedenk waarom je hiermee ook alweer begonnen bent!

SHAPETEMBER!

Heb je de afgelopen 2 à 3 weken de teugels wat laten vieren? Heel begrijpelijk en menselijk, het was per slot van rekening immers zomervakantie.

De fijnste tijd van het jaar met familie, vrienden en heerlijk weer. Een BBQtje, een paar biertjes en wat wijntjes, heerlijk om je weer even goed op te laden!

Maar aan alle goede dingen komt helaas een einde en zo ook aan de zomervakantie.

Hebben deze heerlijk fijne ontspannen dagen toch voor wat extra ongewenste kilo’s gezorgd?

Dan hier de oplossing voor jou!

1 maand lang 3x per week trainen onder begeleiding van een personal trainer en in een kleine groep tot max 6 personen.

Ruime keuze uit trainingstijdstippen

 • maandag 06:30 of 07:00
 • dinsdag 06:30 of 07:00
 • woensdag 06:30 of 07:00
 • donderdag 06:30 of 07:00
 • vrijdag 06:30 of 07:00
 • zondag 09:00 of 09:30

De periode loopt van 2 september t/m 27 september

JA dat is vroeg, en NEE daar krijg je niks van.

Doordat je de dag goed begint en met de juiste mindset om te trainen, zul je merken dat er meer energie vrij komt en je meer gedaan krijgt op een dag. Daarnaast hoef je jezelf s’avonds na het avondeten niet meer uit de bank te tillen. Je hebt je training immers al lang en breed met succes afgerond.

Een ander bijkomend voordeel van s’ochtends trainen is dat deze zelden verstoord wordt door andere zaken. Iets wat later op de dag nog wel eens voor kan komen.

Sleep gerust ook een vriend(in) mee, voor extra gezelligheid!

Deze actie komt met 2 weegmomenten, bij aanvang en aan het einde. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn tot het laten nemen van een voor en na foto voor het zichtbaar aantonen van het behaalde resultaat.

Kosten voor deze maand bedraagt eenmalig €300,-

Kun je niet wachten om er vol voor te gaan, vul dan het onderstaande contactformulier in! https://intensivive/contact/ en zet bij het kopje bericht: DEELNAME ACTIE!

Nog niet volledig overtuigd? Kijk eens op google of facebook wat anderen zeggen over mij en mijn bedrijf!

Heb je onverhoopt toch nog vragen? Of heb je misschien eerst liever even persoonlijk contact? Dat kan! Geen zorgen, wij denken graag met je mee en er is bijna altijd wel een oplossing mogelijk.

Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. https://intensivive.nl/contact/

Even bellen of een whatsappje kan natuurlijk ook naar: 0648958841

Ik hoop je graag te mogen ontmoeten op 2 september of al op voorhand.