Zelfstandig werkende Personal Trainer gezocht!

Ben jij die gedreven professional die het beste uit elke training weet te halen, dan ben ik mogelijk opzoek naar jou!

Vereiste: afgronde Personal Trainers opleiding beschikt over een eigen kvknr

Pré: aantal jaar werkervaring

Karakterprofiel: een teamplayer die oog heeft voor de wensen en doelen van de klant. Sociaalvaardig, gedreven en met een “can do”mentaliteit.

Voldoe jij aan de bovenstaande criteria en ben je geïnteresseerd naar de voorwaarden. Stuur dan een e-mail met het onderwerp “sollicitatie” naar:

Info@intensivive.nl en laat je naam en contactgegevens achter!

Een appje mag/kan ook naar: 0648958841

Mvg Frank Meulenbeek INTENSIVIVE – Personal Training

Holiday is over, get back in shape fast!

Beste ondernemers uit Apeldoorn opgelet!

Hopelijk heb jij een heerlijke vakantie achter de rug en ben je weer opgeladen, helemaal mooi!

Iets minder mooi is het resultaat van al die gezellige bbq’s, etentjes en terras sessies. Kijk eens even eerlijk naar jezelf in de spiegel, néé echt even doen! En?! Hoe sta jij ervoor?

En zou het niet fijn zijn om weer in shape te komen? Er strakker uit te zien en jezelf weer fit, energiek en vitaal te voelen? Zodat jij je weer volledig en vol energie kan focussen op je business!

Laat mij jou helpen!

Persoonlijk betrokken, geen moeizame constructies wat betreft abonnementen en 7 dagen per week beschikbaar voor trainingen.

Meld je aan voor 30 september en ontvang maar liefs 10% korting over het totaalbedrag van jouw eerste trainingsmaand.

Klik op de onderstaande link en vul het contactformulier in voor een GRATIS kennismakingsgesprek

https://intensivive.nl/contact/

Per 1 juli, gas erop!

Goed nieuws, want vanaf 1 juli mag er weer getraind worden!

RIVM spelregels voor sport in het kort

 • Binnen en buiten mag weer gesport worden door alle doelgroepen in alle takken van sport.
 • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
 • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines die ook weer per 1 juli open mogen
 • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.
 • Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren is niet toegestaan.
Het lesrooster per 1 juli:

Maandagavond 20:00 boksen
Woensdagavond 20:00 circuit
Vrijdagavond 20:00 circuit (try out)

Uiteraard hoop ik jullie allen weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. Er zal ongetwijfeld een hoop werk aan de winkel wezen 😉

Mvg Frank Meulenbeek
INTENSIVIVE-Personal Training

Verandering op komst!

Beste leden allereerst is een woord van dank wel op zijn plaats.

In deze vreemde en moeilijke tijden van corona-toestanden heeft eenieder binnen INTENSIVIVE zijn maandelijkse of kwartaalbijdrage gewoon door laten lopen ondanks het gebrek aan small group trainingen. Daarvoor ben ik jullie allen uiteraard ontzettend dankbaar voor!

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel gehoord hebben mogen de sportscholen waarschijnlijk weer open op 1 juli. Dit wordt een week van tevoren definitief bepaald en daar kunnen nog wat randvoorwaarden aan gekoppeld worden.

Uiteraard zodra het weer mogelijk is zullen de Small Group (SG) lessen weer opgepakt worden, zodat al dat luie quarantaine zweet er weer uit kan.

Maar er is meer,…

Uiteraard heb ik de afgelopen tijd ook de tijd genomen om de balans op te maken in de box. Hoe gaan de zaken, wat kan er beter en waar ligt er nog ruimte voor ontwikkeling.

Er gaat het één en ander veranderen omtrent de Small Group lessen maar hierover praat ik jullie graag bij in levende lijve in de box.

Verder is er achter de schermen hard gewerkt om een app in te richten zodat het inplannen van Personal Training makkelijker en overzichtelijker wordt. Ook de buitentrainingen onder de noemer Terreinwerk zullen voortaan via deze app afgehandeld worden.

Mocht er iets niet duidelijk zijn omtrent de app dan help ik jullie uiteraard graag.

Nieuwsgierig?! Klik op de onderstaande link en maak een account aan!

https://intensivive.trainin.app

Voor de klanten die op gezette tijden komen trainen verandert er vooralsnog niets. Voor diegene met wisselende diensten en opzoek zijn naar flexibiliteit omtrent het trainen kan deze app een ware uitkomst zijn.

En dan nog een laatste mededeling en zeker niet de minste! Sven Sturre beter bekend als de Svenimal is terug ter ondersteuning. Sven neemt straks de donderdagavonden voor zijn rekening en is tevens op de zaterdagen beschikbaar voor Personal Training.

Inplannen kan via de app. Voorkeur voor trainer en tijdstip in eigen hand 😉

Mededeling Small Group leden.

Beste Small Group leden van INTENSIVIVE, allereerst bedankt voor het wekelijkse bezoeken van de mooiste box in Apeldoorn!

Sinds de lessen volgens de richtlijnen van RIVM niet meer door mogen gaan zijn deze ook reeds geschrapt. Ik kan mij goed voorstellen dat voor jullie als leden een grote domper is en dat jullie liever wel door blijven trainen.

Uiteraard ben ik gaan nadenken over mogelijke oplossingen en ben ik tot de volgende ideeën gekomen: (ze komen wat later dan gepland, ook ik ben even wat verminderd fit geweest en aansluitend mijn dochter).

 • 1 op 1 PT & 1 op 2 Duo training mag tot op heden nog gewoon doorgaan. Gezien deze vreemde tijden wil ik éénieder die bij mij SG volgt een half uur PT per week aanbieden. Hierbij wel het verzoek, creëer zoveel mogelijk 2tallen om te komen trainen. Uiteraard ga ik mijn stinkende best doen om iedereen zo goed mogelijk in te plannen. Trainingen vinden plaats in de ochtenden en avonden! Wil je graag komen trainen: app even naar 0648958841 en dan zal ik wat voorstellen qua dagen en tijden je kant op sturen.
 • Blijf je liever thuis in deze moeilijke tijden, dan is er de mogelijkheid om elke ochtend mee te trainen: ochtendsport met Frankie. Ma- vrij om 08:00 via de livefeed van intensivive facebookpagina. Uiteraard kun je deze training ook later op je eigen gewenste tijd alsnog afwerken. Als je denkt dat ziet er wat vreemd uit?! Dat klopt het voelt ook vreemd om tegen een telefoon te praten 😀

Last but not least! Zoals je misschien voor kunt stellen zijn het voor startende ondernemers zoals ik zelf geen fijne tijden.

Ik wil daarom bij deze dan ook een beroep doen op iedereen die bij mij traint de aankomende periode gewoon lid te blijven en de maandelijkse contributie door te laten lopen.

Mocht je hierover vragen of onvrede hebben dan kun je mij natuurlijk altijd telefonisch bereiken en dan gaan we opzoek naar een passende oplossing.

Tevens wil ik bij deze alvast van de gelegenheid gebruik maken om installatiebedrijf Bisseling BV en mijn lokale groenteboer mr. Kaal alvast te bedankten voor het genereuze gebaar om de abonnementen door te laten lopen.

Corona Update

Aangezien uw gezondheid ons aan het hart gaat, zijn wij genoodzaakt enkele aanpassingen te maken voor de aankomende periode. Wij hopen dan ook op uw begrip!

In verband met het meest recente nieuws omtrent het corona virus zijn de volgende onderstaande maatregelen van kracht.

 • Neem je verantwoordelijkheid, meld je tijdig af bij lichamelijke klachten!
 • Persoonlijke hygiëne, was handen voor en na het trainen, hou ruime afstand tot elkaar, als je hoest in je elleboog aub.
 • Hygiëne omgeving, de box wordt met stoom gereinigd, alle trainingstools waarmee gewerkt wordt zullen worden ontsmet en gereinigd worden voor en na gebruik. (wij vragen om uw geduld).
 • Personal Training gaat door zoals ingepland.
 • Voor boxen/kickboxen zal een alternatieve training geven worden dit i.v.m. het contact kort op elkaar.
 • Alle small group lessen in de box komen te vervallen t/m 6 April. Om met meerdere personen in kleine ruimte te gaan trainen is nu niet verstandig. Om de small group leden enigszins tegemoet te komen zal er in de weekenden op de zaterdag en zondagochtend om 10:00 een extra training in de buitenlucht plaatsvinden. Meer info volgt spoedig!
 • Mogelijk volgt er een home workout routine (ben dit nog aan het uitzoeken ;), zodat je thuis aan de gang kan gaan)
 • De Box Challenge van 28 mrt komt te vervallen
 • De presentatie van 20 mrt komt te vervallen.
 • Extra mogelijkheden! liever buiten 1 op 1 aan het trainen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Coaching

Na het afronden van mijn opleiding tot lifestylecoach zou ik graag het geleerde in praktijk willen brengen. Aangezien coaching vaardigheden nu eenmaal het beste ontwikkelt in de praktijk ben ik bereid dit tegen 50% korting te doen. Een scherpe prijs voor de klant en een goede leerschool voor mij!

Dus kun jij wel wat hulp gebruiken op weg naar een gezondere levensstijl? Maar vindt jij het moeilijk om je voorgenomen doelen te bereiken zoals: afvallen, het volharden in frequent trainen, minder alcohol drinken, gezonder te eten of tijd vrij te maken voor ontspanning. Neem dan contact met mij op voor een afspraak!

Het laatste nieuws!

Kleine op komst!

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten verwachten Luuwke en ik rond 14 februari geboorte van onze dochter. Spannende tijden dus 🙂

Zodra de bevalling begint zal ik uiteraard de nodige afspraken moeten cancellen. Aansluitend aan de bevalling neem ik een week vrij om de skills van het vaderschap onder de knie te krijgen.

Eenieder zal op de hoogte gesteld worden via whatsapp! Small Group abonnementen zullen automatisch met een week worden verlengd. Leden die maandelijks betalen zullen worden gecompenseerd voor de verloren week.

Presentatie: Voeding

Op 21 februari om 20:00 zal er een presentatie gegeven worden in de box over voeding. Wil jij graag een stukje kennis over de invloed van koolhydraten, vetten en eiwitten en hoe je die voor je kan laten werken mis deze GRATIS kennissessie dan niet!

Meld je aub aan via het facebook evenement, zodat ik weet wie er allemaal komen. Geen facebook, stuur mij dan even een appje aub! Bvd!

Proteine repen en sportdrankjes

Dorst of trek na het trainen? Een tikkeltje een hol gevoel na het trainen omdat je alles hebt gegeven? No worries, I got your back!

Vanaf heden zijn er verantwoorde proteine repen in verschillende smaken verkrijgbaar. Tevens zijn er dorstlessende sportdrankjes van AA, waaronder een suikervrije variant.

Tegenwoordig kan dit allemaal op rekening, dus je hoeft ook niet meer met contanten of je pinpas in de weer!

Try out! extra les op de vrijdag

Op de vrijdagavond zal er een extra bokszaktraining gegeven worden van 19:00 tot 20:00 dit ivm de drukte op de maandagavond.

Als deze training goed bezocht wordt dan komt deze voor vast op de agenda. Mocht de opkomst tegen vallen dan kan het wezen dat deze training weer van de agenda wordt gehaald.

Jouw mening telt! Terreinwerk/Bootcamp

Met het oog op het voorjaar en daarbij dus de tijd van het jaar om heerlijk buiten te kunnen trainen ontvang ik graag jullie mening over Terreinwerk/Bootcamp. Vul aub even de korte vragenlijst in en help mij om de trainingen op jullie wensen af te stemmen.

Nieuwe opleiding, nieuwe lessen in de box!

In maart en april ben ik op de zondagen bezig om de eerste module tot yogadocent te behalen. Deze opleiding doe ik zodat ik in de nabije toekomst een extra les kan aanbieden in de box onder de naam: mobiliteitstraining.

Dus iedereen die aan zijn flexibiliteit en mobiliteit wil komen werken, mis dit uur dan niet 😉

Sport als cadeau!

Geef iemand eens een origineel cadeau en geef hem of haar eens een training cadeau met de cadeaukaart van INTENSIVIVE

 • Losse les Small Group €15,-
 • Personal Training van een half uur €25,-
 • Personal Training van een uur €50,-

Daarnaast kan er ook een training aangeboden worden via sportcadeaukaart.nl deze kaarten zijn vanaf april verkrijgbaar bij Albert Heijn, Primera, etos enz. Hierbij zit ik inmiddels reeds aangesloten.

Hoe jij van 2020 jouw beste jaar ooit gaat maken!

Na alle gezelligheid van de afgelopen feestdagen en met het oog op het nieuwe jaar maak je de balans voor jezelf op.

Conclusie: banketstaven, chocoladeletters, oliebollen, glühwein en extra bier en wijn doen niet veel goeds voor je buik en heupomvang. En nu we toch de balans aan het opmaken zijn, misschien is het trainen er de afgelopen maand ook wel iets bij ingeschoten, ofniet?!

Er is dus werk aan de winkel!

Misschien heb je Personal Training of het trainen in een kleine groep al eens eerder overwogen, maar waren er nog enkele bezwaren zoals het kostenplaatje, de beperkte tijdstippen tot trainen of  was er geen opvang voor de kleine mogelijk.

Bij INTENSIVIVE doen wij er dit jaar alles aan om het zo gemakkelijk en laagdrempelig mogelijk te maken.

Zo bieden wij gedurende de maand januari een kennismakingstarief aan. Een uitgelezen kans om te zien wat wij voor jou te bieden hebben.

Daarnaast zijn er meer mogelijkheden tot trainen voor zowel voor Personal Training als Small Group Training.

En heb jij papa of mama dag, dan kan de kleine wat ons betreft gewoon mee. Graag wel even aangeven bij de intake.

Tevens is het eerste half uur intake gratis!

Ruimere openingstijden Vandaar dat wij in januari dan ook voor deze actie open zijn in de weekenden van 07:00 tot 12:00 om zo meer flexibiliteit aan te kunnen bieden m.b.t. het trainen.

Mogelijkheid tot small group Tevens is er op de zaterdag en zondag een mogelijkheid voor small group training.

De gezelligheid en ondersteuning van het trainen in een kleine groep, met de begeleiding van een personal trainer voor het toezien van uitvoering en vorm. Losse les: €15,- actieprijs 12,50

Personal Training Inclusief weeg en meetmomenten in onderling overleg! Altijd een stok achter de deur!

Professionele en resultaatgerichte trainingen op maat, met een no-nonsense en straight forward appraoch.

Kom je nieuw binnen en maak je dus gebruik van deze actie dan betaal jij gedurende Januari geen: €25,- per half uur, maar de actieprijs van €19,95 €50,- per uur, maar de actieprijs van €39,90

Voordeel voor actieve leden Ook onze huidige actieve leden die INTENSIVIVE groot hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is zijn wij natuurlijk niet vergeten.

Breng jij een nieuwe klant aan in Januari, dan ontvang jij éénmalig korting op je maandfactuur t.w.v. 1 uur Personal Training.

Dus wil jij januari 2020 ook goed beginnen dan is dit je kans! Ervaar wat personal of small group training voor jou kan betekenen. Ga samen met ons de strijd aan tegen die overtollige kilo’s en train naar een slanker, fitter en sterker lichaam. Al snel zul je merken dat trainen verder gaat dan alleen fysieke voordelen. Denk aan meer energie, een beter humeur en dus beter gewapend tegen stress.

Ben jij er ook klaar voor om meer uit jezelf te halen?!

Klik dan op de link en laat je gegevens achter! Wij nemen dan spoedig contact met jou op voor een intake!

Hoe je als gedreven en succesvol ondernemer je energielevels verhoogt en meer gedaan krijgt zowel zakelijk als privé!

Leef jij als gedreven ondernemer ook voor je business, en zet jij ook alles op alles om van je bedrijf een daverend succes te maken! Dan is het natuurlijk niet zo verwonderlijk dat je in de weekenden uitgeteld op de bank komt te liggen.

Herken jij je in deze bovenstaande situatie?! Bedenk dan wel dat het zo niet hoeft te wezen!

Natuurlijk is het goed om vol voor je business te gaan, maar ook jij verdient het om energie over te houden om in de weekenden leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie.

Doe jezelf dus niet tekort en investeer in jezelf. Onze aanpak kenmerkt zich door een straight forward no-nonsense approach, waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat om zo ondernemers zo goed mogelijk te kunnen faciliteren op het gebied van trainingstijden. Om die reden zijn wij dan ook vanaf heden open op de zaterdag en zondagochtend.

Door persoonlijke begeleiding, efficiënt en doelgericht te trainen verhoog jij je energielevels en bijkomend tevens je humeur.

Er is mogelijkheid tot trainen, zowel in een kleine groep als individueel. Ook geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het onderstaande contactformulier in voor gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij nemen spoedig contact met u op voor het inplannen van een afspraak.