newsflash

Teamwork makes the dream work!

By 30 november 2020december 2nd, 2020No Comments

Afgelopen zomer via een gedeelde vriendenkring in contact gekomen met Heiko, ook wel bekend als de koolhydraatarme chef. Zo hebben wij allebei een passie voor trainen en gezonde voeding. Waar ik mij op dagelijkse basis toch vooral bezig hou met het fysieke aspect, zo tovert Heiko de meest smakelijk en gezonde combinaties op tafel. Daarnaast is hij ook nog eens verdraaid goed met het bouwen van websites en het genereren van waardevolle content.

Toen er dus gebeld werd voor een trainingsschema als toevoeging van alle gezonde recepten was dat voor mij dus ook een no brainer. Uiteraard lift ik graag mee op zijn skillset en zijn alsmaar groeiende klantenkring 🙂

Dus ben jij opzoek naar gezonde recepten kijk dan gerust eens op http://droogtrainers.nl

Daarnaast is er natuurlijk nog een actie gaande (waar ook mijn trainingsschema bij in zit ;)). De blackfriday deal is er inmiddels af, maar het pakket is nog altijd te vinden met korting! Daarvoor kijk je hier:https://www.droogtrainers.nl/blackfriday-actie-kha-chef/

Uiteraard ben ik benieuwd naar jullie reacties!

Open chat