announcement

Verandering op komst!

By 28 mei 2020december 2nd, 2020No Comments

Beste leden allereerst is een woord van dank wel op zijn plaats.

In deze vreemde en moeilijke tijden van corona-toestanden heeft eenieder binnen INTENSIVIVE zijn maandelijkse of kwartaalbijdrage gewoon door laten lopen ondanks het gebrek aan small group trainingen. Daarvoor ben ik jullie allen uiteraard ontzettend dankbaar voor!

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel gehoord hebben mogen de sportscholen waarschijnlijk weer open op 1 juli. Dit wordt een week van tevoren definitief bepaald en daar kunnen nog wat randvoorwaarden aan gekoppeld worden.

Uiteraard zodra het weer mogelijk is zullen de Small Group (SG) lessen weer opgepakt worden, zodat al dat luie quarantaine zweet er weer uit kan.

Maar er is meer,…

Uiteraard heb ik de afgelopen tijd ook de tijd genomen om de balans op te maken in de box. Hoe gaan de zaken, wat kan er beter en waar ligt er nog ruimte voor ontwikkeling.

Er gaat het één en ander veranderen omtrent de Small Group lessen maar hierover praat ik jullie graag bij in levende lijve in de box.

Verder is er achter de schermen hard gewerkt om een app in te richten zodat het inplannen van Personal Training makkelijker en overzichtelijker wordt. Ook de buitentrainingen onder de noemer Terreinwerk zullen voortaan via deze app afgehandeld worden.

Mocht er iets niet duidelijk zijn omtrent de app dan help ik jullie uiteraard graag.

Nieuwsgierig?! Klik op de onderstaande link en maak een account aan!

https://intensivive.trainin.app

Voor de klanten die op gezette tijden komen trainen verandert er vooralsnog niets. Voor diegene met wisselende diensten en opzoek zijn naar flexibiliteit omtrent het trainen kan deze app een ware uitkomst zijn.

En dan nog een laatste mededeling en zeker niet de minste! Sven Sturre beter bekend als de Svenimal is terug ter ondersteuning. Sven neemt straks de donderdagavonden voor zijn rekening en is tevens op de zaterdagen beschikbaar voor Personal Training.

Inplannen kan via de app. Voorkeur voor trainer en tijdstip in eigen hand 😉

Leave a Reply

Open chat