announcement

Mededeling Small Group leden.

By 26 maart 2020december 2nd, 2020No Comments

Beste Small Group leden van INTENSIVIVE, allereerst bedankt voor het wekelijkse bezoeken van de mooiste box in Apeldoorn!

Sinds de lessen volgens de richtlijnen van RIVM niet meer door mogen gaan zijn deze ook reeds geschrapt. Ik kan mij goed voorstellen dat voor jullie als leden een grote domper is en dat jullie liever wel door blijven trainen.

Uiteraard ben ik gaan nadenken over mogelijke oplossingen en ben ik tot de volgende ideeën gekomen: (ze komen wat later dan gepland, ook ik ben even wat verminderd fit geweest en aansluitend mijn dochter).

  • 1 op 1 PT & 1 op 2 Duo training mag tot op heden nog gewoon doorgaan. Gezien deze vreemde tijden wil ik éénieder die bij mij SG volgt een half uur PT per week aanbieden. Hierbij wel het verzoek, creëer zoveel mogelijk 2tallen om te komen trainen. Uiteraard ga ik mijn stinkende best doen om iedereen zo goed mogelijk in te plannen. Trainingen vinden plaats in de ochtenden en avonden! Wil je graag komen trainen: app even naar 0648958841 en dan zal ik wat voorstellen qua dagen en tijden je kant op sturen.
  • Blijf je liever thuis in deze moeilijke tijden, dan is er de mogelijkheid om elke ochtend mee te trainen: ochtendsport met Frankie. Ma- vrij om 08:00 via de livefeed van intensivive facebookpagina. Uiteraard kun je deze training ook later op je eigen gewenste tijd alsnog afwerken. Als je denkt dat ziet er wat vreemd uit?! Dat klopt het voelt ook vreemd om tegen een telefoon te praten 😀

Last but not least! Zoals je misschien voor kunt stellen zijn het voor startende ondernemers zoals ik zelf geen fijne tijden.

Ik wil daarom bij deze dan ook een beroep doen op iedereen die bij mij traint de aankomende periode gewoon lid te blijven en de maandelijkse contributie door te laten lopen.

Mocht je hierover vragen of onvrede hebben dan kun je mij natuurlijk altijd telefonisch bereiken en dan gaan we opzoek naar een passende oplossing.

Tevens wil ik bij deze alvast van de gelegenheid gebruik maken om installatiebedrijf Bisseling BV en mijn lokale groenteboer mr. Kaal alvast te bedankten voor het genereuze gebaar om de abonnementen door te laten lopen.

Leave a Reply

Open chat