announcement

Het laatste nieuws!

By 20 januari 2020december 2nd, 2020No Comments

Kleine op komst!

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten verwachten Luuwke en ik rond 14 februari geboorte van onze dochter. Spannende tijden dus 🙂

Zodra de bevalling begint zal ik uiteraard de nodige afspraken moeten cancellen. Aansluitend aan de bevalling neem ik een week vrij om de skills van het vaderschap onder de knie te krijgen.

Eenieder zal op de hoogte gesteld worden via whatsapp! Small Group abonnementen zullen automatisch met een week worden verlengd. Leden die maandelijks betalen zullen worden gecompenseerd voor de verloren week.

Presentatie: Voeding

Op 21 februari om 20:00 zal er een presentatie gegeven worden in de box over voeding. Wil jij graag een stukje kennis over de invloed van koolhydraten, vetten en eiwitten en hoe je die voor je kan laten werken mis deze GRATIS kennissessie dan niet!

Meld je aub aan via het facebook evenement, zodat ik weet wie er allemaal komen. Geen facebook, stuur mij dan even een appje aub! Bvd!

Proteine repen en sportdrankjes

Dorst of trek na het trainen? Een tikkeltje een hol gevoel na het trainen omdat je alles hebt gegeven? No worries, I got your back!

Vanaf heden zijn er verantwoorde proteine repen in verschillende smaken verkrijgbaar. Tevens zijn er dorstlessende sportdrankjes van AA, waaronder een suikervrije variant.

Tegenwoordig kan dit allemaal op rekening, dus je hoeft ook niet meer met contanten of je pinpas in de weer!

Try out! extra les op de vrijdag

Op de vrijdagavond zal er een extra bokszaktraining gegeven worden van 19:00 tot 20:00 dit ivm de drukte op de maandagavond.

Als deze training goed bezocht wordt dan komt deze voor vast op de agenda. Mocht de opkomst tegen vallen dan kan het wezen dat deze training weer van de agenda wordt gehaald.

Jouw mening telt! Terreinwerk/Bootcamp

Met het oog op het voorjaar en daarbij dus de tijd van het jaar om heerlijk buiten te kunnen trainen ontvang ik graag jullie mening over Terreinwerk/Bootcamp. Vul aub even de korte vragenlijst in en help mij om de trainingen op jullie wensen af te stemmen.

Nieuwe opleiding, nieuwe lessen in de box!

In maart en april ben ik op de zondagen bezig om de eerste module tot yogadocent te behalen. Deze opleiding doe ik zodat ik in de nabije toekomst een extra les kan aanbieden in de box onder de naam: mobiliteitstraining.

Dus iedereen die aan zijn flexibiliteit en mobiliteit wil komen werken, mis dit uur dan niet 😉

Sport als cadeau!

Geef iemand eens een origineel cadeau en geef hem of haar eens een training cadeau met de cadeaukaart van INTENSIVIVE

  • Losse les Small Group €15,-
  • Personal Training van een half uur €25,-
  • Personal Training van een uur €50,-

Daarnaast kan er ook een training aangeboden worden via sportcadeaukaart.nl deze kaarten zijn vanaf april verkrijgbaar bij Albert Heijn, Primera, etos enz. Hierbij zit ik inmiddels reeds aangesloten.

Leave a Reply

Open chat