update

Hoe jij van 2020 jouw beste jaar ooit gaat maken!

By 10 december 2019december 2nd, 2020No Comments

Na alle gezelligheid van de afgelopen feestdagen en met het oog op het nieuwe jaar maak je de balans voor jezelf op.

Conclusie: banketstaven, chocoladeletters, oliebollen, glühwein en extra bier en wijn doen niet veel goeds voor je buik en heupomvang. En nu we toch de balans aan het opmaken zijn, misschien is het trainen er de afgelopen maand ook wel iets bij ingeschoten, ofniet?!

Er is dus werk aan de winkel!

Misschien heb je Personal Training of het trainen in een kleine groep al eens eerder overwogen, maar waren er nog enkele bezwaren zoals het kostenplaatje, de beperkte tijdstippen tot trainen of  was er geen opvang voor de kleine mogelijk.

Bij INTENSIVIVE doen wij er dit jaar alles aan om het zo gemakkelijk en laagdrempelig mogelijk te maken.

Zo bieden wij gedurende de maand januari een kennismakingstarief aan. Een uitgelezen kans om te zien wat wij voor jou te bieden hebben.

Daarnaast zijn er meer mogelijkheden tot trainen voor zowel voor Personal Training als Small Group Training.

En heb jij papa of mama dag, dan kan de kleine wat ons betreft gewoon mee. Graag wel even aangeven bij de intake.

Tevens is het eerste half uur intake gratis!

Ruimere openingstijden Vandaar dat wij in januari dan ook voor deze actie open zijn in de weekenden van 07:00 tot 12:00 om zo meer flexibiliteit aan te kunnen bieden m.b.t. het trainen.

Mogelijkheid tot small group Tevens is er op de zaterdag en zondag een mogelijkheid voor small group training.

De gezelligheid en ondersteuning van het trainen in een kleine groep, met de begeleiding van een personal trainer voor het toezien van uitvoering en vorm. Losse les: €15,- actieprijs 12,50

Personal Training Inclusief weeg en meetmomenten in onderling overleg! Altijd een stok achter de deur!

Professionele en resultaatgerichte trainingen op maat, met een no-nonsense en straight forward appraoch.

Kom je nieuw binnen en maak je dus gebruik van deze actie dan betaal jij gedurende Januari geen: €25,- per half uur, maar de actieprijs van €19,95 €50,- per uur, maar de actieprijs van €39,90

Voordeel voor actieve leden Ook onze huidige actieve leden die INTENSIVIVE groot hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is zijn wij natuurlijk niet vergeten.

Breng jij een nieuwe klant aan in Januari, dan ontvang jij éénmalig korting op je maandfactuur t.w.v. 1 uur Personal Training.

Dus wil jij januari 2020 ook goed beginnen dan is dit je kans! Ervaar wat personal of small group training voor jou kan betekenen. Ga samen met ons de strijd aan tegen die overtollige kilo’s en train naar een slanker, fitter en sterker lichaam. Al snel zul je merken dat trainen verder gaat dan alleen fysieke voordelen. Denk aan meer energie, een beter humeur en dus beter gewapend tegen stress.

Ben jij er ook klaar voor om meer uit jezelf te halen?!

Klik dan op de link en laat je gegevens achter! Wij nemen dan spoedig contact met jou op voor een intake!

Leave a Reply

Open chat