announcement

Don’t forget to subscribe!

By 2 oktober 2019december 2nd, 2020One Comment

De afgelopen jaren ben ik ontzettend druk bezig geweest om mij zelf zoveel mogelijk als trainer, coach en ondernemer te ontwikkelen.

Dit om zo mijn klanten/cliënten zo goed mogelijk te kunnen bedienen en om mijn positie in de markt hiermee te verbeteren.

Nu merk ik dat veel van de opgedane kennis vaak niet volledig tot zijn recht komt tijdens de uren dat ik training geef. Simpelweg omdat er nou ook eenmaal getraind dient te worden. Maar erg jammer is dit natuurlijk wel!

Om deze reden heb ik besloten om binnenkort een lifestyle seminar te organiseren in de mooiste box van Apeldoorn.

Dus ben jij geïnteresseerd in onderwerpen als: training, voeding, rust en herstel, stressfysiologie, stressreductie, slaap, mindset, hormoonhuishouding en meer. Dan is het enigste dat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de link:https://intensivive.nl/schrijf-je-in/

Wees er snel bij want de ruimte in de box is beperkt!

One Comment

Leave a Reply

Open chat