update

Mededelingen!

By 2 juni 2018No Comments

Uitnodiging tot het trouwfeest!

Goed nieuws!
Groots Trouwfeest op zaterdag 4 augustus 2018! Dan geven Luuwke & ik elkaar het ja-woord. Tenminste dat hoop ik dan maar ?

Mocht je het leuk lijken om met mij daar het glas op te heffen, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd! Laat alleen alstublieft wel even je naam achter op het inschrijfformulier onder op deze pagina, zodat ik weet wie ik als extra gast(en) mag ontvangen.

Deze formaliteiten en feestelijkheden zijn tevens de aanleiding dat de box gesloten is op 1 augustus tot 7 augustus. Uiteraard excuses voor het eventuele ongemak.

De trouwkaart wordt spoedig bijgevoegd aan dit bericht voor tijdstip, locatie, enz.

Lessen komen te vervallen.

Nieuws maar dan iets minder vrolijk van aard.
De small groepslessen op dinsdag en donderdag komen te vervallen i.v.m. geringe opkomst. Maandag boksen en woensdag circuit zal blijven staan zoals dat nu het geval is. Voor diegene die hier hinder van ondervinden zal ik opzoek gaan naar een geschikte oplossing!

Terreinwerk komt terug! 

Afsluitend met meer goed nieuws!
Terreinwerk komt terug! (zelfs de trainer mist zijn rondes door het bos).
Niet wekelijks zoals voorheen, maar in de vorm van een event. Dus volg de INTENSIVIVE facebook pagina en je hoeft deze niet meer te missen! Voor alle leden is dit een gratis les/extra service!(voor non-leden éénmalig gratis, daaropvolgend voor €5,- contant te voldoen). Wel graag even aanmelden bij het fb event. En aanmelden is op komen dagen!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Open chat